Diensten

Administratieve dienstverlening

Veel ondernemers ervaren de financiële administratie van hun bedrijf als een last. Begrijpelijk, de complexe wet- en regelgeving maken boekhouden bepaald niet eenvoudig. En het kost u tijd en energie die u veel liever besteedt aan uw klanten. Maar een heldere administratie is nu eenmaal wettelijk verplicht en bovendien onmisbaar om inzicht te krijgen in uw financiële situatie. Reden genoeg om de administratie uit te besteden aan specialisten. Van Rijen Accountant voert voor u de boekhouding, verzorgt de btw- en de overige fiscale aangiftes en indien nodig de salarisadministratie van uw mensen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de boekhouding zelf te voeren waarbij wij periodiek de administratie zullen beoordelen. Welke keuze u ook maakt, wij werken efficiënt en tegen concurrerende tarieven. Op basis van afspraken en geen 'uurtje-factuurtje'. Neem contact met ons op en wij leveren u een vrijblijvende offerte op maat.


Jaarrekeningen
Een jaarrekening is veel meer dan terugblik op een jaar ondernemen. De jaarrekening geeft u een helder inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf. Daarnaast is het een waardevol stuk in het economisch verkeer. Banken, subsidieverleners en verzekeraars verlangen bijna altijd een jaarrekening voordat ze zaken met u willen doen. En dat geldt in toenemende mate ook voor toeleveranciers en afnemers en eventuele partners of overnamekandidaten. Als gecertificeerd accountant stellen wij jaarrekeningen op voor diverse soorten bedrijven en rechtsvormen. Van uitgebreid tot beknopt, met of zonder accountantsverklaring; precies waar u als ondernemer behoefte aan heeft.


Bedrijfsadvisering
Naast het voeren van een heldere boekhouding rekenen wij advisering van onze klanten tot onze belangrijkste taken. Daarom hechten wij veel waarde aan regelmatig overleg zodat we kunnen inschatten aan welke adviezen u als ondernemer behoefte heeft. Bij kredietuitbreiding is het beschikken over een goede prognose een must. Bij het opstellen van een prognose of de waardebepaling bij aan- of verkoop zijn wij u graag van dienst.  Waarbij wij putten uit een jarenlange ervaring in de accountancy.

Uiteraard hebben wij als kleine onderneming niet alle disciplines in huis, maar we werken wel samen met specialisten op verschillende vakgebieden. Bij bijvoorbeeld een juridisch geschil  kunnen wij u in contact brengen met een ervaren jurist die u ondersteunt.

Begeleiding van starters is nadrukkelijk opgenomen in ons dienstenpakket. We kunnen een rol spelen bij het ondernemersplan en een eventuele financieringsaanvraag.


Fiscale aangifte en advies
Als ondernemer kunt u eenvoudigweg niet op de hoogte blijven van alle fiscale ontwikkelingen. Wij doen dat uiteraard wel, dat is ons vak. Naast het opstellen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting beschouwen we het adviseren op fiscaal gebied in brede zin dan ook als een van onze specialiteiten . Wij helpen u optimaal gebruik te maken van uw mogelijkheden om belasting te besparen binnen de spelregels. Als belastingadviseur en lid van het College van Belastingadviseurs beschikken wij over de kennis om u van goed advies te voorzien. Indien gewenst overleggen we ook namens u met de belastingdienst.


Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een vrijblijvend gesprek aanvragen, neem dan gerust contact met ons op of stuur een e-mail aan info@vanrijenaccountant.nl.

administratieve dienstverlening
van Rijen accountant fiscalist

Home   |    Diensten    |    Over van Rijen    |    Links     |    Contact